top of page

Travelport GDS - Viewtrip Mobile, Smartpoint, PCI DSS

Vážení uživatelia,

slnečné májové dni nám všetkým prinášajú veľa radosti a tak aj my vám trochu toho slniečka v podobe noviniek prinášame v našom májovom newsletteri.


Itineráre pre vašich zákazníkov v mobilnej aplikácii - Viewtrip Mobile


Travelport ponúka vašim zákazníkom mobilnú aplikáciu Travelport Viewtrip Mobile zdarma k stiahnutiu na Apple Store a Google Play. Vaši zákazníci budú mať vo svojich vreckách vždy aktuálny itinerár svojej cesty a naviac sa cez automatické notifikácie dozvedia o meškajúcom alebo zrušenom lete a o možnosti online check in 24 hodín pred odletom. Pre podrobné informácie navštívte záložku často kladených otázok.


Výukové videá v Travelport Smartpoint


Vedeli ste, že v Travelport Smartpoint Help sú nové náučné videá? Rýchlo sa bežte pozrieť

Keď kliknete na Training Demonstration, prejdete priamo na indexovú stránku GDS. K dispozícií sú ukážky typických scenárov použitia pre oblasti Air, Car, Hotel a Rail. Ďalej taktiež úryvky z What's New v aplikácií  Travelport Smartpoint s dôležitými novými vylepšeniami.



Odborné kurzy internetového marketingu


V spolupráci so spoločnosťou Dobrý Web opäť spúšťame projekt Odborné kurzy internetového marketingu. Mimo klasickú podporu obchodnú, helpdeskovú, technickú a vývojárskú vám ponúkame ešte ďalšiu službu, ktorá spočívá k najímaniu profesionálov, ktorí zadarmo vyškolia vašich odborníkov alebo im aspoň aktualizujú znalosti so zapojením vlastných zkúsenosti. Prednášajúci vo svojich oboroch aktívně pracujú a opierajú školenia o aktuálne znalosti a reálne príklady.

Neváhajte a pošlite svojich dborníkov rozšířiť své obzory. Detailné informácie nájdete na našich stránkach.  


PCI DSS - ukončenie podpory protokolu TLS 1.0


V dňoch 15. a 16. mája  dôjde k vypnutíu podpory protokolu TLS 1.0. Všetky Travelport produkty (napr. u API/GWS, Travelport Smartpoint), ktoré neboli v posledných mesiacoch aktualizováné na protokol TLS 1.1 a vyšší, prestanú od 16. mája fungovať. Od konca minulého roka u vás prebehli aktualizácie a neevidujeme žiadny nepodporovaný produkt. Pokiaľ by ste aj tak po 16. máji evidovali na niektorých svojich počítačoch problémy s pripojením, spusťte kontrolný nástroj, prípadne píšte na helpdesk@travelportgds.cz

Váš tím Travelport Galileo

0 comments
bottom of page