top of page

Teribear 2020 🐻 – tento rok inak, tento rok odkiaľkoľvek! 📱



Milí užívatelia, priatelia, kamaráti,


už šiesty rok sa podieľame ako partneri na akciu Teribear organizovanej Nadáciou Terezy Maxovej deťom. Táto športovo-charitatívna akcia je určená všetkým, ktorí chcú pomôcť znevýhodneným deťom. Nás predovšetkým ohromne teší, že sa každým rokom dvíha účasť aj z radov vás, našich zákazníkov. Predošlé ročníky sa konali len v Prahe a už tak nás bolo na spoločnom výbehu okolo 80.


Tento ročník cez všetky negatíva čo Covid prináša, umožňuje účasť celej republiky, celého sveta. Stačí sa zaregistrovať na stránkach a stiahnuť si mobilnú aplikáciu... a taktiež behať :)


Akcia začína 10. septembra o 10:10 a končí akonáhle výťažok za nabehané a nachodené kilometre dosiahne 10.000.000 Kč. Podrobné dispozície nájdete na WWW.TERIBEAR.CZ


Môžete behať ako jednotlivec, rodina alebo ako tím. My v Travelporte už tím máme. Ak by ste sa k nám chceli pridať, zadajte pri registrácii ako tím kód FYVR3W. Alebo si založte svoj vlastný! Už sa nemôžeme dočkať na obvyklé hecovanie medzi našimi tímami!!


V deň začiatku akcie 10. septembra plánujeme v Prahes spoločný výbeh. Poznačte si vo svojich kalendároch. S blížiacim sa dátumom výbehu vám zašleme podrobnejšie informácie.


Ďakujeme a tešíme sa na behanie.


Váš Travelport



0 comments
bottom of page