top of page

📣 Čo je nového v máji 2021 🔥



Čo je nového v máji 2021


Prinášame vám horúce novinky v GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, Flight Watchdog, TripGatu, TripGate Mobile, CEE Itinerary a Trawysu. Ponúknite svojím zákazníkom ešte bohatší obsah. Zvýšte príjmy a ušetríte náklady.

Predstavujeme Branded Fares II


Kde? V GOL IBE, GOL Mobile a GOL API. Čo je nového? Cestujúci sú stále náročnejší. Keď prídu na vaše webové stránky, chcú nájsť ten najvhodnejší let a najlepšiu cenovú ponuku. Teraz môžu, pretože naše nástroje pre vyhľadávanie a knihovanie leteniek zobrazujú branded fares z Travelport+. Stačí, keď cestujúci klikne na Viac tried.

Ako mi to pomôže? Získavate omnoho širší obsah, ktorý môžete ponúknuť zákazníkom. V rámci zvoleného letu si môžu vybrať z viacerých cenových variant.

 

Víac non-GDS dopravcov

Kde? V GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, Flight Watchdog, TripGate a TripGate Mobile. Čo je nového? Širšia ponuka obsahu nekončí len u branded fares. Vaši zákazníci teraz môžu knihovať taktiež nasledujúcich non-GDS dopravcov: Air Albania (ZB), Animawings (A2) a Rhein-Neckar Air.

Ako mi to pomôže? Získavate ešte širší obsah, ktorý môžete ponúknuť zákazníkom. Môžu knihovať viac lokálnych dopravcov.

CEE Itinerary teraz zobrazuje loga dopravcov

Kde? V CEE Itinerary. Čo je nového? Najnovšia verzia vášho obľúbeného Smartpoint pluginu teraz zobrazuje logá dopravcov v itinerároch, ktoré posielate cestujúcim. Táto funkcionalita je zdarma prevšetkých užívateľov do 31. augusta 2021.

Ako mi to pomôže? Obohatíte itinerár, ktorý posielate svojim zákazníkom o logá dopravcov a posuniete tak ich skúsenosť na dalšiu úroveň. Využite trojmesačné skúšobné obdobie, kedy môžete novú funkcionalitu používať zdarma. Stiahnite si najnovšiu verziu pluginu tu.

 

Radi by ste sa na niečo spýtali? Budeme sa tešiť, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

Váš Travelport

0 comments
bottom of page