top of page

Travelport – 9B - AccessRail novo v BSP v ČR!


Vlakové lístky v Galileu podobne ako letenky! 9B – AccessRail v BSP v ČR!

Vážení uživatelia,

už môžete predávať vlakové lístky na vybrané spoje taktiež v Galileu pomocou spoločnosti AccessRail, ktorá je IATA partnerom a v GDS môžete AccessRail nájsť pod kódom 9B.

Lístky sa vystavujú rovnako ako letenky a majú predčíslie 450. Postup rezervácie a ticketing je absolútne rovnaký ako u leteniek. Pred nástupom do vlaku alebo autobusu musí mať cestujúcí palubnú vstupenku, ktorú mu môže agentúra poslať spoločne s letenkou. Palubné vstupenky sa dajú ľahko vytlačiť na webe AccessRail.com, kde stačí zadať číslo rezervácie. V portfóliu spoločnosti AccessRail je aktuálny vlakový obsah z 13 trhov (Nemecko, Japonsko, Taliansko, Rakúsko, Belgicko, Velká Británia, Španielsko, Kanada, Švédsko, USA, Norsko a taktiež Česká republika), čo predstavuje dvadsať dopravcov včítane ČD. V Smartpointe sa zobrazuje 9B spolu s ostatnými leteckými dopravcami. Toto umožňuje rezervovať a ticketovať jak samostatné vlakové itineráre, tak aj kombinácie železničnej a leteckej prepravy v rámci rovnakej rezervácie.

Participácia 9B v CZ-BSP umožňuje agentúram získať okrem segmentov taktiež up-front províziu až do výšky 8 % (v závislosti na zmluve medzi 9B a dopravcom). AccessRail ponúka len Full-Flexible tarif, a preto môže byť cena lístka vyššia, ale v spojení s leteckou prepravou vždy ponúka výhodnú cenu a flexibilné spojenie.

(Na obrázku vidíte náhľad availability z Ostravy do Swindonu v UK, vlaky sú označené ako TRN)



Váš Travelport

0 comments
bottom of page