top of page

CEO Greg Webb: Predstavujeme Travelport+



Vážení partneri,


nová mantra Travelport, Zmena je pre odvážne, nie je len marketingový slogan. Je to étos, podľa ktorého sme sa zaviazali žiť. A keď hovoríme o zmene, myslíme tým naozaj VEĽKÚ zmenu. Som nadšený, že vám dnes môžem oficiálne predstaviť našu toľko očakávanú novú platformu pre predaj cestovných služieb: Travelport+.


Je na čase, aby sme sa rozlúčili so zložitosťou typickú pre naše odvetvie a privítali jednoduchosť. Je na čase, aby sme sa otvorili rýchlejšie budúcnosti.


Travelport+ poskytne vám a vašim zákazníkom viac obsahu, lepšie možnosti predaja a tie najlepšie ceny. Znamená pružnú, ľahko ovládateľnú konektivitu, viac možností voľby a ľahšie rozhodovanie. Znamená možnosť pre cestovné agentúry stať sa lepšími predajcovia vďaka špičkovým nástrojom a väčšie automatizáciu. Znamená pomoc dodávateľom pri predaji služieb vďaka nástrojom, ktoré im umožnia odlíšiť jednotlivé značky a produkty. To všetko dohromady znamená šťastných zákazníkov a väčšie zisky pre váš biznis. To všetko prostredníctvom jednej platformy budúcej generácie, jedného desktop riešenie pre agentov, jednej sady API a jedného distribučného kanála, ktorý je postavený na umelej inteligencii a veľkých dátach.


Vydávame sa na epickú cestu transformácie a sme nadšení, že na nej budete s nami. Pozrite sa na našu stránku a prečítajte si, čo už teraz hovoria o Travelport+ ostatní zákazníci.


Budúcnosť predaja cestovných služieb je tu. Poďme ju objavovať spoločne.


Greg Webb, CEO

Travelport


0 comments
bottom of page