top of page

Novinky v GOL IBE



NDC (priame napojenie na dopravcu), nový systém provízií a zliav, nové jazykové verzie

 

Vážení používatelia GOL IBE, máme pre vás balík noviniek.


1. NDC - predávajte cez priame napojenie na dopravcu

GOL IBE nanovo podporuje napojenie dopravcov prostredníctvom štandardu IATA NDC. Pokiaľ máte s leteckou spoločnosťou kontrakt na priame napojenie, alebo máte záujem, neváhajte nás kontaktovať.


Toto napojenie zapneme a ponuky sa vašim zákazníkom zobrazia medzi výsledkami z GDS.


Pre zúčtovanie máme pripravené dve varianty. Klient vám zaplatí kartou a čiastku za letenky zaplatíte buď prostredníctvom zúčtovania BSP, alebo u nás zložíte depozit, z ktorého vám budeme ztrhávať sumu vystavených leteniek.


2. Využite nový systém nastavenia provízií a zliav

GOL IBE má úplne nový systém nastavenia provízií od leteckých spoločností a zliav pre zákazníkov. Všetko je zjednotené v jednom prehľadnom nastavení, kde určíte výšku požadovanej provízie a na základe tejto znalosti i prípadnú zľavu. Nastavenie má naviac veľké množstvo nových možností, ako je zohľadnenie typu cestujúceho alebo rezervačné triedy a pod. Všetko máte prístupné prostredníctvom administratívneho zázemia na https://bo.golibe.com


3. Zobrazujte v nových jazykových verziách

Do GOL IBE boli pridané dva nové jazyky - estónština a litovčina. Teraz už podporujeme 23 jazykov. Pokiaľ máte o aktiváciu záujem, dajte nám vedieť.

 

V prípadě záujmu o ďalšie informácie,alebo aktiváciu kontaktujte nás na obchod@travelportgds.cz


Váš Travelport

0 comments
bottom of page