top of page

Travelport a American Airlines predlžujú full content agreement


TLAČOVÁ SPRÁVA

Travelport a American Airlines prodlužují full content agreement


ATLANTA, 18. marca 2021:Travelport, celosvetová platforma predaja cestovných služieb dnes oznámila niekoľkoročné predĺženie full content agreement s American Airlines, vrátane zmluvy o distribúcií NDC obsahu tohto dopravcu. Zmluva ďalej zahrňuje nový codeshare American Airlines a spoluprácu v rámci vnútroštátných liniek s Alaska Airlines a JetBlue Airways.


V náväznosti na uzavretú zmluvu Travelport uvedie niekoľko nových funkcionalít, ktoré desiatkám tisíc napojených agentúr uľahčia nákup a správu NDC rezervácií American Airlines. Vďaka tomu budúu vaši klienti môcť využíť novú ponuku dopravcu s názvom Main Plus, ktorá poskytuje buď Main Cabin Extra sedadlo alebo Preferred sedadlo spoločne s ďalším kusom odbavenej batožiny v cene a prioritného nástupu do lietadla. Travelport a American Airlines budú v priebehu roku 2021 prinášať dalšie možnosti nákupu NDC obsahu, abyste mohli zvyšovať hodnotu nákupného košíku, personalizovať a meniť rezervácie.


Neil Geurin, Výkonný riaditeľ Digitálnej distribúcie v American Airlines, hovorí: „Travelport je pre American Airlines dôležitým distribučným partnerom už viac rokov a my sme radi, že pokračujeme v spolupráci, aby naši spoloční zákazníci mohli ťažiť z výsledných inovácií. Hlavnými dôvodmi predĺženia spolupráce sú funkcionality platformy spoločnosti Travelport a ich schopnosť ponúknuť riešenie pre kompletnú distribúciu NDC obsahu od dopravcu až k cestovným agentúram. Agentúry napojené na Travelport budúu mať naďalej ľahký prístup kukompletnej ponuke našich produktov, vrátane NDC obsahu, a môžu tak cestujúcim ponúknuť lepšiu službu, a pomôcť tak svojim dielom k tomu, aby sme spoločne naštartovali svet po náročnom roku, ktorý mal tak neblahý dopad na naše odvetvie.”


Jason Clarke, Výkonný obchodný riaditeľ pre oblasť Travel Partners v Travelporte doplňuje: „Toto je pre nás v Travelporte vzrušujúci moment a sme veľmi radi, že môžeme naším zákazníkom ďalej poskytovať prístup k celej ponuke American Airlines. Sme globálne v popredí zavádzania NDC a táto zmluva s American Airlines ešte viac posiluje naše vedúce pozície. Naším záväzkom je pomáhať leteckým partnerom zvyšovať ich hodnotu a pritom zaisťovať, aby cestujúci mali prístup k čo najšiřšej ponuke cestovných služieb.“


Zmluva medzi spoločnosťami Travelport a American Airlines nadobúda okamžitú platnosť.



Váš Travelport

0 comments
bottom of page