top of page

Novinky v GOL IBE



Vystavovanie a VOIDovanie rezervácií zo zázemia, palubné batožiny a speedy boarding pre low-cost, 9 cestujúcich v Promoakciách, zobrazovánie v NET cenách a viacmenové trhy.

 

Vážení uživatelia GOL IBE, máme pre vás balík noviniek.


1. Vystavovanie rezervácií ručne zo zázemia


Niektorí z vás sa na nás obraciate s tým, že vám chodia offline platby a chcete vystavovať letenky jedným kliknutím. Alebo dokonca máte dealerov, ktorí majú zložený deposit a chcú si vystavovať letenky podľa svojho uváženia. Vyriešené! Pokiaľ budete mať záujem a máte aktivovaný automatizovaný ticketing, zapneme vám túto funkcionalitu a môžete vystavovať jedným kliknutím na tlačítko.


2. VOIDovanie leteniek zo zázemia


Okrem vystavovania budete môcť zo zázemia letenky i VOIDovať. Stačí keď nám dáte vedieť a my vám túto funkcionalitu aktivujeme.


3. Low-cost: palubné batožiny a speedy boarding


Niektorí low-cost dopravci v poslednej dobe striedavo zavádzajú a zase rušia poplatky za kabinové batožiny. Sme na to pripravení a zobrazujeme i možnosť ich dokúpenia. S tým je navyše ponúknutá i služba speedy boardingu čo je ďalšia novinka. Je automaticky aktivovaná pre všetkých z vás kto v GOL IBE využíváte low-cost ponuky.


4. Promoakcie až pre 9 cestujúcích


V Promoakciách môžete teraz rezervovať nielen 4, ale až 9 cestujúcich. Aktivovali sme všetkým užívateľom Promoakcií.


5. Placeholder pre klik na ViewTrip z emailového potvrdenia o letenke


I do potvrdenia o vystavení letenky (notifikácie) si môžete cez zázemie vložiť placeholder {viewtrip_link}. Ten bude z potvrdenia odkazovať klienta na Travelport Viewtrip, kam sa môžete jedným kliknutím pozrieť na aktuálne informácie svojej rezervácie. Môžete si nastaviť sami, alebo vám radi pomôžeme.


6. Vyhľadávanie a zobrazovanie ponúk za NET cenu


GOL IBE taktiež vie vyhľadávať a zobrazovať špeciálne ceny v NET výške. V niektorých krajinách máme agentúry, ktoré to chcú. Možno sa to niekedy bude hodiť aj vám. Keď len nám dajte vedieť.


7. Fungovanie v inej mene u viacmenových trhoch


Pokiaľ fungujete na viacmenovom trhu, GOL IBE je schopný vyhľadávať a rezervovať aj v inej mene. Kedykoľvek pre vás radi nastavíme.


Váš Travelport

0 comments
bottom of page